top of page

Expert Service

 

När ni handlar från oss vill vi ge er mer än bara det vanliga, det vill säga kvalitets produkter till reducerade priser. Därför har vi också tagit fram följande standard som vi alltid utgår efter och som bland annat inkluderar följande:

Rimliga priser

 

Vi jobbar konstant med att reducera våra priser men samtidigt upprätthålla en hög kvalitet. Att våra priser skiljer sig flera tusenlappar från våra konkurrenter ibland beror mestadels på att vi inte behöver ta ut skyhöga marginaler, delvis för att vi absolut har väldigt optimerade verksamhetskostnader men lika så också för att vi har breda samarbetspartners som vi gör kontinuerliga upphandlingar mellan, där vi utmanar inte enbart priset utan också kvaliteten.

Certifierade kunskaper

 

Till skillnad från de flesta aktörerna på marknaden har vi utöver lång erfarenhet inom ämnet också offentligt tilldelade utmärkelser, som inom verksamhetsbranschen kallas för certifieringar. Dessa kommer direkt från Microsoft Corporation som i sin tur understryker vår bredda kunskap inom denna mycket snabbt utvecklande bransch. Vidare ser vi alltid till att hålla ett med utvecklingen, allt för att ni ska känna er extra trygga och alltid få bästa hjälpen.

Alltid mjukvaruinstallation på köpet

 

Det finns inget tråkigare än att lägga en massa extra tid och pengar på att köpa samt konfigurera mjukvara, när man precis har fått hem sin hårdvara och vill komma igång så fort som möjligt. Utifrån det har vi därför bestämt oss för att gå lite utanför marknadens generella ramar och erbjuda alla våra kunder konfiguration av mjukvara på köpet utan någon extra kostnad alls, då vi anser att det i slutändan är värt våra kunders leende och stora lättnad.

Bra långvarig säkerhet i hög prioritet

 

Många teknikhandlare stora som små idag brukar oftast tendera att strunta i säkerhetsfrågan helt eller sälja in en separat tjänst som är både dyr och krånglig. När det kommer till oss tar vi din säkerhet på största allvar utan någon extra kostnad eller krångel. Vid inköp av en dator erbjuder vi dig inte världens näst bästa antivirus-program utan det allra bästa, minst krångliga och systemkrävande helt gratis under de första tre åren inklusive automatiska uppdateringar.    

Kundsupport i världsklass alltid till hjälp

 

Som kund hos oss får du alltid vara dig själv, vi förväntar oss inte att du ska ha ett brett tekniskt kunnande eller tillhöra en viss samhällsklass, utan alla är välkomna stora och små, hardcore gamers som pensionärer. Vi tycker att teknik ska vara lätt och till för alla samtidigt som tekniska problem är till för att kunna lösa så snabbt som möjligt samt ta lärdom av. Har du minsta problem kan du alltid kontakta vår kundtjänst på telefon, sms, mejl så som chatt.

Noll missnöjda kunder hittills i all statistik

 

Långt innan verksamheten skapades och lanserades för hela allmänheten i den här stora omfattningen har många olika systembyggen, uppgraderingar samt program-konfigureringar genomförts för både nära och kära. Hittills har vi varken haft en missnöjd bekant eller officiell kund, en mycket positiv statistik som vi är väldigt stolta över och något vi arbetar dagligen med att upprätthålla samt inte minst styrka, för att ingen tråkigt nog ska behöva bli den första!    

bottom of page